دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ظرفیت بالایی در حوزه آموزش، علمی، فناورانه و بین الملل دارد

دکتر محسن رمضانی مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران

دکتر محسن رمضانی مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حاشیه اجلاس معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عنوان کلان منطقه شماره یک کشور، در نوار جنوبی دریای خزر از ظرفیت های علمی و آموزشی بسیار بالایی برخوردار است. مجاورت این دانشگاه در حوزه CIS با کشورهای روسیه، قزاقستان، تاجیکستان و ازبکستان در شمال شرق و همسایگی با دانشگاه های معتبری چون بابل، گیلان، سمنان و گلستان می تواند جاذبه بسیار مهمی برای آموزش، پژوهش و توسعه غذاودارو به همراه داشته باشد.
وی از میهمان نوازی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، قدردانی کرد و از دانشگاه های کشور جهت حضور در جلسه ای که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهر ساری برگزار می شود، دعوت ‌کرد.

تماشای مصاحبه