Skip to content

برگزاری نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها

دکتر رضایی گفت: مردم، دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه علوم پزشکی باید مسئولیت متقابل خود را در تامین سلامت انجام دهند

 

 

 نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها در راستای تشریح اهداف و سیاست‌های کلان این دانشگاه در حوزه بهداشت با حضور معاونین بهداشتی، درمان و توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  در سالن علامه حسن زاده آملی برگزار شد .

دکتر محمدصادق رضایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها که در راستای تشریح اهداف و سیاست‌های کلان این دانشگاه در حوزه بهداشت با حضور معاونین بهداشتی، درمان و توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  در سالن علامه حسن زاده آملی برگزار شد، با اعلام اینکه بهداشت جزو اولویت های اصلی دانشگاه است بر اهمیت منابع انسانی و برنامه ریزی بودجه ای در این حوزه تاکید کرد و گفت: مراقبت در مسائل بهداشتی در حوزه سلامت سرمایه گذاری هست و هزینه ها را در بخش درمان کمتر خواهد کرد.

دکتر رضایی با بیان اینکه شبکه بهداشت  بعنوان شریان های حوزه سلامت در دورترین و محروم ترین مناطق استان به مردم خدمات ارائه می دهند تصریح کرد: مردم، دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه علوم پزشکی باید مسئولیت متقابل خود را در تامین سلامت جامعه انجام می دهند و خیرین  در این مسیر نقش به سزایی در پیشبرد اهداف سلامت ایفا می کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران از همراهی و مشارکت خیرین سلامت استان قدردانی کرد و خواستار جلب اعتماد و توجه مردم به حوزه سلامت شد و بر مردمی سازی سلامت تاکید کرد و گفت: باید چالش‌های حوزه سلامت و وضعیت امکانات و تجهیزات را برای مردم تشریح کرد و با تعریف پروژه‌های مورد نیاز این حوزه به مردم، ضمن تامین منابع مالی، هدایت سرمایه گذاری نیز برای اجرای پروژه ها صورت گیرد. 

دکتر رضایی به اجرای پزشک خانواده و سیستم ارجاع در کشور بعنوان یکی از برنامه های اصلی وزارت بهداشت اشاره کرد و اظهار کرد: باید مشکلات، فرصت ها، تهدیدها، دستاوردها و ارزیابی کامل برنامه پزشک خانواده در سطوح مختلف بهداشت و درمان شهرستان های استان شناسایی شوند تا به وزارت بهداشت اعلام کنیم که در راستای تدوین دستورالعمل های اجرای این برنامه لحاظ کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران از جوانی جمعیت بعنوان یکی دیگر از برنامه های مهم وزارت بهداشت ذکر کرد و گفت: وضعیت میزان موالید در سطح استان ۱.۱۱ است و میانگین کشوری ۱.۱۶ است و اگر به ۰.۹۰ برسد جامعه به پیری خواهد رسید لذا باید نقش خود را در این خصوص به درستی ایفا کنیم و از همه امکانات و منابع انسانی از سطح روستا تا شهر بهره بگیریم و در این راستا به بهورزان، مراقبین سلامت و پزشکان خانواده باید بعنوان اولویت‌های اصلی در اجرای این برنامه توجه جدی داشته باشیم. 

دکتر رضایی از مدیران شبکه ها خواست تا بعنوان متولیان سلامت شهرستان ها با همکاری و هم افزایی همه دستگاه های اجرایی و بزرگان منطقه، مشکلات منطقه را بر اساس اولویت بندی به همراه راه حل های پیشنهادی برای حل اورژانسی این مشکلات تدوین کرده تا نسبت به برنامه ریزی برای انجام آن در سریعترین زمان اقدام شود.

در این نشست دکتر رضا صفری عربی معاون بهداشتی، دکتر محمد پنبه چی معاون توسعه‌ مدیریت، منابع و برنامه ریزی و دکتر ناظری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، به بیان انتظارت خود پرداختند.

 در ابتدای این نشست نیز نمایندگان مناطق ۵ گانه مدیریت های شبکه بهداشت و درمان استان گزارشی از وضعیت و مشکلات حوزه های خود ارائه دادند.

♻️ مرجع خبری حوزه سلامت مازندران👇

🆔 @khabarnamaye_salamat_mazandaran

 

🟥 اخبار دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اینجا دنبال کنید

🌐 www.mazums.ac.ir

🆔 www.Instagram.com/Mazums.ac.ir

🆔 https://eitaa.com/khabarnamayesalamatmazandaran