دکتر محمدرضا نوایی فر سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این سمینار آموزشی که به مناسبت هفته پدافند غیر عامل ویژه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی در سالن آیت الله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور جمعی از روسا و مدیران بیمارستان ها و کارشناسان حوزه سلامت و بهداشت و درمان برگزار شد با تاکید بر اهميت پدافند غیرعامل و لزوم اهمیت دادن به این مسئله توسط همه واحدهای دانشگاه، ابراز امیدواری کرد برگزاری این کارگاه به دانش افزایی مخاطبین آن کمک کند و مفید باشد.
سرپرست حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: برای اجرا درست پدافند غیرعامل باید به درون خانههای مردم رفت و اولین اقدام برای تبیین اهمیت آن، داشتن یک جعبه کمکهای اولیه در منازل مسکونی، واحدهای تجاری و اماکن کسب و کار است.
⭕️ حمید بخشی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مازندران در سمینار آموزشی پدافند غیر عامل ویژه کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه استان مازندران به واسطه اقلیم خاص انواع تهدیدات زیستی را تجربه میکنیم، افزود: کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی در کنار کارگروه تهدیدات زیستی بسیار حایز اهمیت است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مازندران خاطرنشان کرد: پشه آئدس اکنون در استان مازندران حایز اهمیت است و در چند شهر ما دیده شده است و با توجه به اینکه هنوز درمان جدی برای این گزیدگی طراحی نشده بنحوی است که کل شبکه درمان را درگیر خواهد کرد.
این مسئول تصریح کرد: پدافند غیرعامل باید در پوست و گوشت بدنه دستگاههای اجرایی و دولتی، جاری شود و مصونسازی، ارزیابی خطر، پیشگیری از آسیب و سایر اصول پدافند غیرعامل کاملا رعایت شود، البته رعایت الزامات برای مصونسازی از آسیبهای مختلف سایبری، پرتوی و نیز کالبدی بسیار مهم است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مازندران، با بیان اینکه نیروهای انسانی بسیار ارزشمند است و باید در حفاظت این نیروها نیز دقت شود، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران نسبت به سایر دستگاهها در حوزه پدافند غیرعامل پیشرو هست.
وی با تاکید بر اینکه موضوع دفاع و صیانت از داراییها در تمام دنیا یک اصل مهم است و در کشور ما نیز بسیار مهم و حیاتی است، اعلام کرد: طرح سردار شهیدنیلفروشان به دستگاههای اجرایی و خدماتی ابلاغ شده است که انتظارمان عملیاتی شدن تمام و کمال آن است.
⭕️ دکتر یحیی صالحطبری رئیس اورژانس ۱۱۵ استان و دبیر پدافند غیرعامل و کارگروه زیستی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بعنوان سخنران بعدی این سمینار به بیان اهداف برگزاری کارگاه پرداخت و افزود: با توجه به اهمیت برگزاری این کارگاه، نزدیک به ۱۵۰ نفر برای این کارگاه دعوت کردیم.
دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به التهاب چند ماهه اخیر در منطقه توسط رژیم صهیونیستی، ادامه داد: بر همه ما فرض است با تمام توان و هوشیاری همراه با تمام داشتههای موجود برای حفظ میراث شهدا گام برداریم.
دکتر صالحطبری گفت: اورژانس پیش بیمارستانی طی سال گذشته نزدیک به ۱۸۰ هزار ماموریت ترافیکی انجام داد که شامل ۴۵ درصد ماموریت های اورژانس است.
وی تاکید کرد: یکی از درگیری های ما اعلام فوت ۵۰ درصدی مصدومین در حین انتقال و در بیمارستان ها است و اورژانس همواره در تیررس نظام سلامت است.
دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: نقش اورژانس پیش بیمارستانی در پدافند غیرعامل را میتوان در سال ۹۶ در زلزله سرپل ذهاب به وضوح دید که تا چه اندازه در کاهش تلفات انسانی اثرگذار بود.
رئیس اورژانس۱۱۵ مازندران تصریح کرد: مردم در زمان اضطراری با اورژانس در ارتباط هستند و لذا اگر زیرساخت و امکانات متناسب با درخواستها نباشد قطعا در پاسخگویی با مشکل مواجه خواهیم شد و از درخواستها، عقب خواهیم ماند.
🔰 در این کارگاه یک روزه تعدادی از اساتید و مدرسین به ارائه مطالب آموزشی در حوزه های مختلف پدافند غیرعامل پرداختند.
♻️ مرجع خبری حوزه سلامت مازندران👇
🆔 @khabarnamaye_salamat_mazandaran
🟥 اخبار دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اینجا دنبال کنید
🌐 www.mazums.ac.ir
🆔 www.Instagram.com/Mazums.ac.ir
🆔 https://eitaa.com/khabarnamayesalamatmazandaran